Reünie 43 HerstelcompagnieHelp Ed Bever oud-collega's vinden

Samen met Ed Bever willen wij zoveel mogelijk oud-collega's in de gelegenheid stellen om de reünie te bezoeken. Hebt u nog contact met oud-collega's, stel ze dan op de hoogte van de reünie. Wijs ze op deze site en laat ze zich aanmelden. Mocht de betreffende collega niet in staat zijn om via de digitale weg contact te leggen, dan zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-22984429

Terug


43 Herstelcompagnie

43 Herstelcompagnie voorziet 43 Gemechaniseerde Brigade en de diverse OOCL-eenheden van materieeldienstondersteuning. Wij werken nauw samen met onze operationele collega's van 11 en 13 Herstelcompagnie en onze vakbroeders van het Materieellogistiek Commando, en dan vooral met 301 Meterieellogistiek peloton.

In het operationeel optredenvan onze brigade (of een Task Force) zijn wij in staat om leiding te geven aan een Brigade Support Area. Met aanvulling van ontbrekende specialismen zijn wij bovendien in staat om op te treden als een National Support element. Zowel in deze rollen als in het leveren van onze specifieke materieeldienstexpertise, leveren wij een onmisbare bijdrage aan vrede en veiligheid.

Kenmerkend voor het werk van 43 Herstelcompagnie is dat wij mogen werken aan het meest robuuste en geavanceerde materieel van onze Koninklijke Landmacht. Je moet het maar kunnen!


Ons motto is "Trots en betrouwbaar"

Trots op ons vak als militaire monteurs, trots op onze eenheid en betrouwbaar omdat  wij garant staan voor ons afgeleverde werk. De eenheden moeten onvoorwaardelijk kunnen vertrouwen op onze prestaties. Daarvoor voelen wij ons verantwoordelijk!